PIZZES FRESQUES
FETES ARTESANALMENT,
CUITES AL MOMENT

LA NOSTRA FILOSOFIA

Som una empresa jove amb una passió per recuperar el plaer de degustar les pizzes artesanals i de qualitat, fent-ho de manera accessible a les necessitats del consumidor actual.

VERY FAST SLOW FOOD


La massa de la pizza és d’elaboració pròpia, feta només amb farina, aigua, llevat, sal i oli verge d’oliva. Intentem usar ingredients de proximitat i a més deixem fermentar la massa al nostre obrador més de 24 hores, aconseguint una pizza:

MÉS SANA

La fermentació lenta, de 24
hores o més, elimina part del
gluten i neutralitza l’àcid fític,
del blat permetent una millor
absorció dels minerals.

DE FÀCIL DIGESTIÓ

La digestió és molt més senzilla:
el llevat és un ésser viu que,
durant el procés de
fermentació, es dedica a
“menjar" els sucres de la farina,
alliberant gas i creixent fins a
transformar-se en la massa
final. Si no li deixem completar
el seu cicle, l’haurà d’acabar en
el nostre estómac i seguirà
creixent i emetent gas i, per
tant, provocant una digestió
molt llarga i pesada.
Per això, és vital deixar finalitzar
aquest procés, ja que, a més de
millor sabor i una textura més
cruixent, la digeriràs fàcilment.

AMB MÉS SABOR

Gràcies a la fermentació lenta, la
producció d’àcid acètic i àcid
làctic augmenta, aportant
esponjositat i un sabor únic.
Volem oferir un producte
honest, sostenible i respectuós
amb el medi ambient i els
animals, afavorint el consum de
productes locals.
Creiem que l’alimentació
natural és el futur, ja que és
més sana i justa.